Як використовувати білу цибулю?

Біла цибуля можна, можливо використовувати так само, як і жовтий. Тільки він має більш гострий аромат, більш тонку шкірку і в ньому міститься більше води. Біла цибуля люблять у мексиканській кухні, оскільки він гарний у сирому вигляді. Його текстура робить його ідеальними для сальси та інших сирих міксів.

Яка цибуля корисніша?

У білій цибулині більше вітамінів, солей заліза та ефірних олій. Крім того, звичайний цибуля поступається білому у кількості вмісту мінеральних солей та природних цукрів. Але є мінус – у білого цибулі менший термін зберігання.

Чим гарна червона цибуля?

В червоному цибулі є залізо, марганець, мідь, фтор, вітамін С, К, групи В, бета-каротин, селен, корисні незамінні амінокислоти — аргінін, лейцин, фенілаланін, триптофан, фітонциди — мають антимікробні властивості. Важливо! Основна користь овочів міститься в перших шарах (ближче до луски).

Куди кладуть цибулю шалот?

По-перше, подрібнений лук шалот – непогана основа для будь-яких соусів, та й заправки для салату від додавання шалота стають тільки смачнішими. По-друге, шалот можна використовувати при приготуванні більшості гарячих страв, де фігурує звичайний цибуля.

Чим корисна цибуля?

"Біла цибуля містить величезну кількість оліго- та моносахаридів – це частина розчинної клітковини, яка забезпечує хорошу роботу кишечника та хорошу абсорбцію жирів, що вживаються з їжею”, – зазначила Римма Мойсенко.