Як правильно зберегти декоративний гарбуз?

Затвердіння декоративних гарбуз

  1. Спочатку вимийте поверхню гарбузів мильною водою і дозвольте їм висохнути. …
  2. Помістіть їх у добре вентильованому місці, де на них не потраплятимуть прямі сонячні промені на термін близько 1 тижня. …
  3. Перенесіть їх у темне місце, що добре вентилюється, на термін, принаймні, 6 місяців.

Як довго коштують декоративні гарбузи?

Зазвичай за правильних умов сушіння поверхня гарбуза висихає протягом тижня. А ось на висушування м'якоті в темному сухому приміщенні, що провітрюється, може піти до 6 місяців.

Чи можна їсти декоративні кабачки?

Швидкостиглий декоративний сорт смачних кабачків, що називається за кольором плодів. Яскраві «мандаринки» можна, можливо Вживати через 40 днів після посіву насіння. Як лише плоди досягають розміру 15 см у діаметрі, їх потрібно зривати. Дуже смачні у сирому вигляді, що цінується у дієтології.

Коли збирати декоративні гарбузи?

Плоди декоративного гарбуза збирають до настання заморозків, сушать у теплому приміщенні. Коли плоди дерев'яніють, з них можна робити сільнички, коробочки, вази або використовувати у фітокомпозиціях.

Як правильно сушити гарбуз у сушарці?

Викласти гарбуз в один шар на ґрати сушарки для овочів. Сушити гарбуз до готовності. На це піде приблизно 3-4 години. Зберігати гарбуз в банку, що щільно закривається.