Глід помити, викласти у термос. Закип'ятити воду та залити ягоди, додати цукор. Залишити наполягати на 3-4 години. Можна пити як у розведеному так і не розбавленому вигляді.06-Oct-2019

Чи можна пити чай із глодом?

Чай з квітами глоду 1 ст. ложку сухих квіток глоду та 1 ст. ложку заварки залити в чайнику для заварювання 250 мл окропу і дати настоятися 5 хвилин. Використати як звичайний чай, вживаючи до 3 чашок на день.

Як правильно приготувати відвар з глоду?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глоду у каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хв.
  3. Зніміть ємність і накрийте кришкою. Дайте засобу постояти 10-15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 десь у день 30 хвилин до їжі.

20-Jul-2017

Скільки часу можна пити глоду?

Приймають внутрішньо по 1/2 склянки 2-3 рази на добу за 30 хв до їди. Курс лікування 20-30 днів. Перед застосуванням відвар рекомендується збовтувати.

Скільки разів можна заварювати плоди глоду?

Для отримання корисного відвару шипшина та глоду заварюють 1 раз. Але ті, що залишилися після заварювання плоди шипшини та глоду можна заварювати з чаєм для смаку та запаху.

Кому не можна їсти глід?

Зловживання ягодою може призвести до сонливості та порушенням серцевого ритму. Також варто відзначити, що чай із плодів глоду не можна вживати людям, що страждають від низького тиску, вагітним і жінкам, що годують. При передозуванні напою може виявитися нудота, мігрень і отруєння.