Як інакше називається китайська капуста?

Brassica rapa subsp. pekinensis), або китайська капуста, або петсай (англ. pe-tsai), або салатна капуста – Трав'яниста рослина сімейства Капустяні (Brassicaceae), овочева культура; підвид ріпи (Brassica rapa). Цю культуру також часто називають «китайською салатом».

Чому пекінська капуста так називається?

З назви неважко здогадатися, що пекінська капуста родом із Піднебесної. "Петсай", так ще називають цю капусту – Однорічна холодостійка рослина, яку вирощують у Китаї, Японії та Кореї.

Як правильно їсти капусту?

Смак пекінської капусти делікатний, тому її додають у різні салати зі свіжими овочами, запеченою куркою чи крабовим м'ясом. Дуже часто капустяне листя використовується для прикраси страв, при подачі холодних закусок. Ще капусту використовують для приготування овочевих рагу, голубців, супів та м'ясних страв.

Що буде, якщо їсти пекінську капусту щодня?

Користь пекінської капусти, зокрема, у тому, що вона зміцнює імунну систему, допомагає виводити солі важких металів, боротися з хронічною втомою, стресами та депресіями, зміцнює нервову систему. Петсай містить лимонну кислоту, що є натуральним антиоксидантом.

Як називається Пекінська фіолетова капуста?

"ОіФ": Чим KS 888 приваблює покупців? – Звичайно, своїм кольором! Крім того, що зверху вона має привабливу червоно-фіолетову забарвлення, на зрізі її колір пурпурний (червоний, рожевий, насичено-фіолетовий).