Чи можна їсти забрус?

Забрус є нешкідливим продуктом. Єдиним протипоказанням для його використання є індивідуальна непереносимість, тобто – харчова алергія. Сам забрус, основу якого становить бджолиний віск, не є алергеном

Що найкорисніше із продуктів бджільництва?

До складу меду входить понад 50 різних речовин. Основні компоненти – це вуглеводи: глюкоза та фруктоза. Мед також містить вітаміни: В2, В6, РР, С, Н, Е, К, пантотенову кислоту, фолієву кислоту, важливі макро- та мікроелементи: кальцій, натрій, магній, залізо, сірку, йод, хлор, фосфор, марганець, мідь , цинк та інші.

Які хвороби лікує забрус?

Якщо застосовувати забрус при таких захворюваннях як ангіна, тонзиліт, бронхіт та інших застудних інфекціях, це допоможе прискорити процес лікування. Сприяє зняттю закладеності носа та чищенню дихальних шляхів.

Що корисніше за мед чи забрус?

Вважається що забрус корисніший за мед, тому що в ньому міститься унікальна суміш воску, бджолиної слини та отрути, перги, прополісу та пилку. Він корисний при застуді та грипі, тому що має противірусні властивості, а також полегшує нежить і гайморит.

Чи можна ковтати бджолиний забрус?

Як вживати Бджолиний забрус слід жувати як звичайну жувальну гумку. Жують його доти, доки не зникне приємний солодкий присмак. Після цього продукт можна, можливо виплюнути чи проковтнути. … Щоб не перебивати апетит, цей продукт слід вживати після основного прийому їжі.