Чим корисна пшениця для людини?

вітаміни групи В стабілізують діяльність нервової системи. Якщо у людини затяжний стрес або депресивний стан, їх можна приймати регулярно; магній знижує артеріальний тиск та сприяє виведенню з організму «поганого» холестерину; паростки попереджають розвиток пухлинних процесів.

Як вживати в їжу проростки пшениці?

Почніть вживання проростків із 1-2 чайних ложок на день. Протягом 2–3 місяців можна збільшити щоденну порцію до 60–70 г (це максимальна доза). Проростки потрібно добре пережовувати, також рекомендується використовувати блендер. Не піддавайте зерна термічній обробці – найкраще вживати їх у сирому вигляді.

Що міститься в паростках пшениці?

Паростки пшениці багаті на вітаміни групи B, вітамін Е, залізо, магній, фосфор, калій, цинк та інші корисні елементи. Вони допомагають відновити нервову систему та покращують кровотворення. Але найголовніше, за що цінується пророщена пшениця, – за її сприятливий вплив на ШКТ.

Скільки глютену в пророщеній пшениці?

Проростки не містять глютен, а значить їх можна вживати в їжу хворим на целіакію і людям з алергією на глютен.

Які захворювання лікує пророщена пшениця?

Проростки пшениці: Регулюють, відновлюють та стабілізують правильну дію життєво важливих функцій організму в будь-якому віці. Омолоджують та стабілізують усі системи організму. Розсмоктують різні новоутворення злоякісної та доброякісної пухлини, поліпи, фіброми.