Що кладуть у окрошку.

Найбільш популярні продукти – огірки, морква, редис, зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) та варена картопля. Також окрошку можна готувати з вареним м'ясом, куркою чи рибою. Варені яйця та сметану зазвичай додають безпосередньо перед подачею на стіл. Найбільш популярні продукти – огірки, морква, редис, зелень (петрушка, кріп, зелена цибуля) та варена картопля. Також окрошку можна готувати з вареним м'ясом, куркою чи рибою. Варені яйця та сметану зазвичай додають безпосередньо перед подачею на стіл.

Які продукти входять до окрошки?

Продукти для окрошки

  • ковбаса або варене м'ясо
  • огірок
  • варені яйця
  • редис
  • свіжа зелень
  • майонез чи сметана
  • гірчиця
  • квас або кефір, щоб перетворити салат на окрошку

Скільки картоплі покласти у окрошку?

Картопля 3-4 шт. Огірок 2 шт. Редиска 5-7 шт. Яйця курячі 2-3 шт.

Чим можна замінити ковбасу в окрошку?

Розмаїтість рекомендує замінити ковбасу в окрошку відвареним філе курки або індички

Який потрібний квас для окрошки?

На крошку потрібен не солодкий, а кислувато-різкий квас. Раніше був білий квас. Його додавали в літні супи, навіть у щи. Він був дуже різким та пахучим.

Яку ковбасу кладуть у окрошку?

В окрошку часто кладуть докторську ковбасу. Але покращить смак страви ковбаса копчена або напівкопчена. Її можна покласти трохи, використавши варену як основну.