Що поєднується з білою квасолею?

Квасоля поєднується не тільки з традиційними овочами, такими як помідор, цибуля, морква, картопля. Наприклад, можна гасити капусту з м'ясом і квасолею. Приготувати рагу з квасолі, брюссельської капусти, білокачанної капусти та броколі.

Навіщо біла квасоля?

Біла квасоля – Найнейтральніша: виступаючи в тандемі з іншими продуктами не затьмарює, а лише пом'якшує їх смак. Тому її часто використовують у гострих стравах, з неї ж готують пюре і додають у густі супи та юшки. Борошно білої квасолі використовують при випіканні хліба.

Коли солити білу квасолю?

Поки що вариться квасоля, важливо стежити, щоб вода не википала і, якщо необхідно, доливати нову воду. Каструлю не потрібно закривати кришкою. Солити квасолю потрібно наприкінці приготування.

Як можна їсти консервовану квасолю?

З чим є консервовану квасолю Квасоля у власному соку найчастіше використовують у салати, наприклад вінегрет; лобіо, супи, борщі, запіканки та паштети. Квасоля з овочами в різних варіаціях приготування – це готове повноцінне блюдо, його можна вживати як добавка до гарніру, до м'яса.

Скільки варити білу квасолю без замочування?

Для цього потрібно викласти квасоля у скляний посуд і залити холодною водою, потім поставити в мікрохвильову піч на 10 хвилин на максимальну потужність. Після цього квасоля потрібно перемішати, посолити і знову поставити варитись на 15-20 хвилин до повної готовності.