До пельменям можна, можливо подати будь-які соуси: сметану, вершкове масло, обсмажену цибулю, зелену цибулю, тертий сир. До пельменям по-сибірськи традиційно подають ще й оцет, перець, гірчицю. Якщо за столом зібралася велика компанія, подайте кілька видів соусу, нехай кожен вибере до смаку.23-Mar-2017
Як подають на стіл пельмені?
Залити соусом пельмені у порційній тарілці або подати на стіл у піалі – різниці немає. Набір цих інгредієнтів ідеально гармонує між собою, посилюючи смак м'яса в пельменях та підносячи їдця на вершину гастрономічного задоволення.
Що можна купити до пельменів?
Найпопулярніші доповнення до пельменям – Це:
- вершки;
- вершкове масло;
- сметана;
- гірчичний соус;
- сир;
- зелень;
- приправи;
- оцет.
Що подати до смажених пельменів?
До смаженим пельменям добре запропонувати різні соуси: сметану, часниковий майонез, кетчуп тощо.
Чим краще заправляти пельмені?
Найпопулярніше доповнення до пельменям – це сметана. Універсальний кисломолочний продукт може мати різну жирність, але завжди відрізняється збалансованим складом. Альтернатива – майонез, але все ж таки майонез це далеко не натуральна хімія, і мінусів у нього більше, ніж плюсів.
Як називається страва зі смажених пельменів?
Але, як правило, головне тут – спосіб приготування: маульташен – це смажені пельмені; і класичні начинки – шпинат, свинина, копчена шинка, цибуля та сухарі.