До пельменям можна, можливо подати будь-які соуси: сметану, вершкове масло, обсмажену цибулю, зелену цибулю, тертий сир. До пельменям по-сибірськи традиційно подають ще й оцет, перець, гірчицю. Якщо за столом зібралася велика компанія, подайте кілька видів соусу, нехай кожен вибере до смаку.23-Mar-2017

Як подають на стіл пельмені?

Залити соусом пельмені у порційній тарілці або подати на стіл у піалі – різниці немає. Набір цих інгредієнтів ідеально гармонує між собою, посилюючи смак м'яса в пельменях та підносячи їдця на вершину гастрономічного задоволення.

Що можна купити до пельменів?

Найпопулярніші доповнення до пельменям – Це:

  • вершки;
  • вершкове масло;
  • сметана;
  • гірчичний соус;
  • сир;
  • зелень;
  • приправи;
  • оцет.

Що подати до смажених пельменів?

До смаженим пельменям добре запропонувати різні соуси: сметану, часниковий майонез, кетчуп тощо.

Чим краще заправляти пельмені?

Найпопулярніше доповнення до пельменям – це сметана. Універсальний кисломолочний продукт може мати різну жирність, але завжди відрізняється збалансованим складом. Альтернатива – майонез, але все ж таки майонез це далеко не натуральна хімія, і мінусів у нього більше, ніж плюсів.

Як називається страва зі смажених пельменів?

Але, як правило, головне тут – спосіб приготування: маульташен – це смажені пельмені; і класичні начинки – шпинат, свинина, копчена шинка, цибуля та сухарі.