Чим краще заправляти редьку?

Рецепт салату: Редьку натерти на великій тертці, обдати окропом, підсушити і змішати з дрібно нарізаною цибулею. Заправити оцтом, перцем, сіллю за смаком, полити олією, посипати зеленню петрушки.

Як їсти білу редьку?

Редьку можна, можливо є сирої, але треба її чистити. Найкраще додати коренеплід у салати, щоб збільшити рівень корисних вітамінів та мінералів, що надходять до організму. Не слід вживати більше 200 грамів продукту на день.

Як правильно їсти редьку?

Зелену редьку і в Росії, і в Середній Азії часто їдять сирий – як салат або гарнір до плову. Дуже смачний салат виходить із натертої на крупній тертці. редьки, змішані з волоськими горіхами і смаженою цибулею. Смачно виходить, якщо до свіжої редьці додати трохи підсмаженого хрусткого бекону.

Скільки калорій у зеленій редьки?

Харчова цінність та хімічний склад "Редька Зелена".

НутрієнтКількість% від норми 100 ккал
Калорійність32 кКал5.9%
Білки2 г8.1%
Жири0.2 г1.3%
Вуглеводи6.5 г9.4%

Як їдять червону редьку?

Червона редька у кулінарії Червону редьку рекомендують вживати у свіжому вигляді, у складі овочевих салатів (calorizator). Багато господинь, наприклад, люблять робити салати з варених яєць та сиру, навіть не здогадуючись, що таке поєднання продуктів дуже довго і складно перетравлюється організмом.