Як використовувати шкірку фейхоа?

Засушену шкірку фейхоа можливо використовувати як ароматизатор при приготуванні чаю та інших напоїв. Подрібнена на порошок шкірка цих фруктів надасть новий аромат і незвичайний смак будь-якій стандартній страві, що вже набридла, — від випічки, до м'ясних вишукувань.

Чи можна їсти фейхоа зі шкіркою?

Так, шкірка фейхоа трохи в'яже. Подобається не всім. А впоратися з такою властивістю допоможе засушена шкірка ягоди. З такою добавкою чай або компот збагатиться на кілька корисних для здоров'я мікроелементів.

Чим корисна шкірка фейхоа?

З шкіркою! Плоди фейхоа можна сміливо не очищати від шкіркиВона дуже корисна. Шкірка фейхоа містить фенольні сполуки – катехіни та лейкоантоціани. Ці біологічно активні речовини – сильні антиоксиданти, які допомагають при профілактиці онкологічних захворювань.

Чим корисний фейхоа та як його є?

Плоди фейхоа містять велику кількість корисних вітамінів, мінералів, клітковини, корисних для перистальтики кишечника, боротьбі з інфекціями, здуттями живота. … Плоди фейхоа можна сміливо включати до раціону для схуднення. Низькокалорійний фрукт (55 кал на 100 гр.)

Чи потрібно чистити шкірку у фейхоа?

Насправді це особистий вибір кожного. Шкірка фейхоа не містить жодних шкідливих речовин, зате дуже багата на антиоксиданти. Правда, на думку більшості, її смак досить специфічний без спеціалізованої обробки, тому зі свіжих ягід віддають перевагу зрізу.