2 ст. ложки оцту 9%; гвоздика, перець, лавровий лист за смаком.19-Sept-2016

Скільки додавати оцту в опеньки?

Інгредієнти:

  1. Опеньки – 1 кілограм
  2. Вода – 1 Літр
  3. Оцет 9% – 7 ст. ложок
  4. Сіль велика – 2 ст. ложки
  5. Цукор – 2 Ст. ложки
  6. Лавровий лист – 1-2 Штук
  7. Перець чорний горошком – 8-10.
  8. Гвоздика – 5-6 Штук (за бажанням)

23-Jul-2014

Скільки оцту у маринаді?

При класичному (рецепт по-радянському в тому числі) маринуванні 1 кг свинини в шашлик додають 1 столову ложку 9% оцту (або 15 мл). Виходячи з перевірених пропорцій, на 2 кг шашлику зі свинини 9% оцту знадобиться 30 мл (дві столові ложки).

Скільки потрібно солі на 1 літрову банку грибів?

Гарячий спосіб засолювання грибів на 1 кг грибів – 20 г солі. При розфасовці в банки літрову банку – 2 лаврові листки, 1 зубчик часнику (порізати на часточки), 3-5 зерен запашного перцю, 5-8 зерен чорного перцю, кріп, соняшникова олія (краще із запахом).

Скільки потрібно оцту на літрову банку?

На 1-літрову банку покласти 2 ст. л. 9% їдальні оцту, головку цибулі, 1-2 зубчики часнику, 2-3 горошини чорного перцю, гвоздику, лавровий лист, 15-20г свіжої пряної зелені (листя хрону, кріп, петрушку, селера, естрагон тощо).

Скільки потрібно оцту на 1 літрову банку огірків?

На 1-літрову банку покласти 2 ст. л. 9% їдальні оцту, головку цибулі, 1-2 зубчики часнику, 2-3 горошини чорного перцю, гвоздику, лавровий лист, 15-20г свіжої пряної зелені (листя хрону, кріп, петрушку, селера, естрагон тощо).