Скільки олії треба на 1 кг рису?

Рослинний масло – 300 мл на кожен кг рису або приблизно третину його обсягу.

Яку олію краще використовувати для плову?

Масло для плову "Загір" ідеально підходить для будь-якого виду плову, смаження, гасіння. Воно має світло-коричневий колір, але після рафінації стає чорним. Смакові відчуття плову приготовленого на олії Загір, не передати словами. Також це масло можна, можливо використовувати при приготуванні та інших других страв.

Скільки води потрібно для приготування плову?

Залити двома склянками гарячої води, додати трохи солі, зіру та коріандр. Викласти в казан сухофрукти, потім рівномірним шаром промитий рис і розрівняти. Вода повинна покривати рис приблизно на 1 см. 1Закрийте казан кришкою і варіть плов на великому вогні, поки з поверхні рису не піде вода.

Скільки потрібно рису для плову?

Потрібно: 3 склянки рису, 6 склянок води, 400 г баранини, половинка баранячого реберця, 1 склянка жиру (можна замінити олією), 5 морквин, 5 цибулин, 2 ст. ложки суміші прянощів (барбарис, зіра, чорний перець, шафран), сіль за смаком. Готуємо: 1. Рис промиваємо та замочуємо на 1 годину в холодній воді.

Скільки рису на 12 літровий казан?

В 12літровому казані вийде приготувати 2 кг рису, нагодувати 20 чоловік, а 20-літровим вийде вже 15-17 літрів плову для 30 людей. Обов'язково звертаємо увагу на вагу – чим казан важче, тим більше в ньому чавуну, і відповідно він кращий.