Як зберігати цукати з апельсинової кірки?

Зберігати готові цукати можна в холодильнику (довше не злипнуться) або в кухонній шафі при кімнатній температурі. Тільки банку, пишуть фахівці, не має бути надто герметичною.

Як правильно зробити цукати із цитрусових?

У невелику каструлю висипаємо цукор та вливаємо воду. Ставимо на вогонь, помішуючи, доводимо сироп до кипіння. Висипаємо в сироп порізані соломкою кірки та лимонні дольки – і варимо, періодично помішуючи. Критерій готовності: скоринки мають стати хіба що трохи “напівпрозорими”.

Як прибрати гіркоту з цукатів?

Після цього варити шкірку, додавши у воду на цю кількість 1 ч. л. солі (теж, щоб прибрати гіркоту). Варити 10-15 хвилин.

Як прибрати гіркоту з апельсинової кірки?

Як прибрати гіркоту з апельсинових кірок На цукати прибрати гіркоту з апельсинових скоринок вийде швидко, якщо воду закип'ятити і апельсинові скоринки в окропі не дуже довго відварити. Важливо кірки не переварити інакше вони розваляться. Спосіб швидкий та за його допомогою гіркота можна, можливо прибрати майже повністю.

Як зберігати саморобні цукати?

Так як зацукровані фрукти не дуже вибагливі, зберігати їх можна в будь-якому прохолодному місці – холодильнику, підвалі та навіть на балконі. Тару краще всього підібрати скляну, з кришкою, що щільно закручується. При зберіганні неприпустима зайва вологість, місце має бути не лише прохолодним та темним, а й сухим.