Коли треба кидати капусту у борщ?

М'ясо відварити у підсоленій воді (30-40 хвилин після закипання). Потім додати в бульйон нашатковану соломкою капусту. Через 5 хвилин після того, як вона повариться в бульйоні, додати картоплю, нарізану кубиками або брусочками.

Скільки варити білокачанну капусту?

Як варити капусту у каструлі покрокова інструкція з фото Викласти в каструлю. Додати води стільки, щоб вона трохи покривала капусту. Додати трохи солі до смаку. Довести до кипіння та нехай вариться під кришкою на слабкому вогні 15-20 хвилин.

Що швидше вариться картопля чи капуста?

Найдовше вариться буряк – трохи більше години, білокачанна капуста готується 30-50 хв., ціла картопля – 25-30 хв., морквина – 20-30 хв., кольорова капуста та броколі – 15-20 хв., щавель та шпинат – 10 хв.

Як зрозуміти, що капуста молода?

У капусти з нового врожаю яскраво виражений зелений колір. На дотик молода капуста більш пружна, при стисканні її листя хрумтять. Кочан не такий щільний, як у старої капусти. У молодої капусти листя більш пружне, тоді як у старої вони як би прилипли один до одного.

Що перше ставиться у борщ?

Першим справою в каструлю повинна вирушити нашаткована капуста, вона вариться довше за інших. Потім – солодкий перець та картопля. Наприкінці треба покласти в борщ пасерована цибуля з морквою і томатною пастою і у фіналі – готовий кисленький буряк. Після цього варити суп треба не більше ніж 5 хвилин.