Як сушити фрукти у духовці з конвекцією?
Починають сушіння з мінімальної температури 40°С, встановивши деко або решітку на середній рівень і ввімкнувши режим конвекції. Дверцята в духовці потрібно трохи відкрити, витримати заготовки в такому режимі 60-90 хвилин, потім підняти температуру до 80°С.
Як сушити фрукти у духовці?
0:051:56Suggested clip 60 secondsСушка яблук в електричній духовці – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
На якому режимі сушити овочі у духовці?
При сушінні краще дотримуватися температурного режиму до 80 градусів С. Якщо ви хочете досягти жорсткої поверхні у продукту, то починати потрібно з максимальної температури, тобто 70-80 градусів, а потім зменшити температуру до 40 градусів.
Який режим у духовці для сушіння?
Але за допомогою певних режимів ми можемо духовку використовувати як сушіння….Але для сушіння в духовці є свої певні правила:
- температура в духовці має бути до 80ºC.
- дверцята духовка повинна бути трішки відкритою
- для рівномірного висихання продукти слід перемішувати
- можна регулювати температуру
Як сушити сливи у духовці з конвекцією?
Перші 3-4 години сливи сушать при температурі 45-50 °, вже на цьому етапі їх шкірка зморщується. Потім підвищують температуру до 75-80°. Щоб отримати якісний чорнослив, рекомендується двічі-тричі в процесі сушіння робити перерви на 4-5 годин, охолоджуючи плоди. Інакше при швидкому нагріванні їх почне витікати сік.