Як правильно заварювати плоди глоду?

Близько 15 г (1 столова ложка) плодів завадять в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв, охолоджують при кімнатній температурі протягом 10 хв, проціджують, .

Як правильно приготувати відвар з глоду?

Спосіб приготування

  1. Помістіть глоду у каструльку. Залийте окропом.
  2. Поставте на водяну баню на 30 хв.
  3. Зніміть ємність і накрийте кришкою. Дайте засобу постояти 10-15 хвилин. …
  4. Дорослі вживають відвар по 1/3 склянки 3 десь у день 30 хвилин до їжі.

20-Jul-2017

Як правильно заварити глід для серця?

Не важко приготування відвару: ложку плодів заливають склянкою води і кип'ятять протягом півгодини. Проціджують та розбавляють 200 мл води. Спиртову настойку готують із подрібнених ягід, іноді додають квітки. При лікуванні гіпертонії, стенокардії настойка з додаванням квіток буде ефективнішою.

Як заварювати глоду при гіпертонії?

Спосіб приготування

  1. Залити сировину окропом.
  2. Наполягти 20 хвилин.
  3. Зцідити.
  4. Випивати 100 мл тричі на день.

12- Sept-2016

Чим може бути шкідливий глід?

Зловживання ягодою може призвести до сонливості та порушенням серцевого ритму. Також варто відзначити, що чай із плодів глоду не можна вживати людям, які страждають від низького тиску, вагітним і жінкам, що годують. При передозуванні напою може виявитися нудота, мігрень і отруєння.