Свіжу квасолю промити, обрізати хвостики та розрізати на 2-3 частини. У каструлю влити води, додати сіль та довести до кипіння. Після чого викласти стручкову квасолю і варити 3-4 хвилини.Mar 12, 2021

Скільки варити стручкову квасолю перед смаженням?

Головне – пам'ятати, що стручкову квасолю перед смаженням необхідно добре перебрати, видалити жорсткі кінчики, промити та відварити протягом 5-8 хвилин. А потім її можна засмажити так, як вам подобається.

Скільки часу варити стручкову квасолю?

Квасоля перед самим варінням швидко промити під струменем гарячої води. Покласти в каструлю, посолити і швидко довести до кипіння. Кришкою накривати не треба. Свіжу квасоля треба варити 8 хвилин, заморожену – 8 хвилин із моменту закипання води.

Скільки варити свіжу квасолю?

Залежно від способу приготування квасоля варитиметься в середньому від 30 до 90 хвилин. Але краще орієнтуватися не так на час, але в зовнішній вигляд бобів. Щоб точно дізнатися, чи готова квасоляРозімніть одну штучку вилкою або пальцями. Боби мають стати м'якими, але не розваритися до стану каші.

Як обрізати стручкову квасолю?

Свіжу квасоля достатньо промити під проточною водою, і якщо вона довга і тонка – залишити, як є, тільки обрізати хвостики. Потовщену стручкову квасолю необхідно розрізати по діагоналі на кілька частин, так зручніше готувати та естетичніше подавати.

Скільки часу гасити стручкову квасолю?

час приготування: 10 хвилин \ 10 хвилин