Чи можна закатати у банки квашену капусту?
Але виявляється, квашену капусту можна стерилізувати в банках та закочувати. … Квашена капуста готова. Тепер її необхідно прибрати у темне прохолодне місце. Але коли немає умов для зберігання квашеної капусти, її можна, можливо законсервувати.
Як зберегти капусту на зиму у банках?
2:063:33Suggested clip 55 secondsЦей спосіб допоможе вам зберегти Капусту на зиму – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Як розкладати капусту по банкам?
У жодному разі не можна зберігати солону капусту у капроновій тарі – від цього може зіпсуватися смак продукту. Приготовлену суміш розкладають в банки, утрамбовуючи капусту час від часу, а потім закривають капроновими кришками і залишають на три доби, після закінчення яких капусту можна вживати у їжу.
Як законсервувати квашену капусту?
Готову квашену капусту розфасовують у чисті банки ємністю 1 л. Банки ємністю 1 л наповнюють на 3 см нижче від верху шийки. Після цього банки з капусту накривають прокип'яченими кришками, поміщають у каструлю або цебро з холодною водою і стерилізують протягом 40 хвилин.
Як правильно зберігати капусту в харчовій плівці?
У поліетиленовій плівці капуста зберігається найкраще! Качани залишаються щільними, хрусткими, не гниють. Краще взяти саме харчову плівку (її ще називають плівка стрейч), а чи не пакет. Плівка щільно охоплює качан, не даючи проникнути всередину повітря та вологи.