Як обробляють лимони?

Для надання їм забарвлення, яке звикли бачити споживачі, лимони проходять через процедуру дегрінінгу. Це процес обробки зелених плодів дуже малими концентраціями етилену за нормальної температури 16-30 градусів. Таким чином, цитрусові набувають звичного нам жовтого забарвлення, їх як би «фарбують».

Чи потрібно мити лайм?

В деяких випадках лайм може викликати у людини гостру алергічну реакцію … Ось чому лайми треба добре мити перед вживанням.

Як обробити лимони перед вживанням?

Поки вода підігрівається, покладіть лимони в друшляк в один шар.Під час чищення тримайте лимон під холодною проточною водою.

  1. Очищайте по одному лимону.
  2. Важливе використання холодної води. Гаряча вода розігріє лимонну шкірку, а холодна швидко поверне її до нормальної температури.
  3. Не використовуйте губку або щітку для посуду.

Навіщо обдавати окропом лимон?

Перед вживанням лимон рекомендується обдати окропом – Він буде ароматнішим. Висохлий лимон можна освіжити, опустивши в холодну воду, яку потрібно міняти 1-2 десь у день. Щоб із лимона вийшло більше соку, витримайте його 5 хв у гарячій воді.

Як правильно чистити лайм?

Натисніть на лайм об поверхню терки і акуратно тріть його вздовж. Шкірка падатиме на обробну дошку, і ви зможете пізніше зібрати її. Поверніть лайм і тріть нову область. Будьте обережні, щоб не натерти білу гірку частину, яка знаходиться під цедрою.