Як обробляють лимони?
Для надання їм забарвлення, яке звикли бачити споживачі, лимони проходять через процедуру дегрінінгу. Це процес обробки зелених плодів дуже малими концентраціями етилену за нормальної температури 16-30 градусів. Таким чином, цитрусові набувають звичного нам жовтого забарвлення, їх як би «фарбують».
Чи потрібно мити лайм?
В деяких випадках лайм може викликати у людини гостру алергічну реакцію … Ось чому лайми треба добре мити перед вживанням.
Як обробити лимони перед вживанням?
Поки вода підігрівається, покладіть лимони в друшляк в один шар.Під час чищення тримайте лимон під холодною проточною водою.
- Очищайте по одному лимону.
- Важливе використання холодної води. Гаряча вода розігріє лимонну шкірку, а холодна швидко поверне її до нормальної температури.
- Не використовуйте губку або щітку для посуду.
Навіщо обдавати окропом лимон?
Перед вживанням лимон рекомендується обдати окропом – Він буде ароматнішим. Висохлий лимон можна освіжити, опустивши в холодну воду, яку потрібно міняти 1-2 десь у день. Щоб із лимона вийшло більше соку, витримайте його 5 хв у гарячій воді.
Як правильно чистити лайм?
Натисніть на лайм об поверхню терки і акуратно тріть його вздовж. Шкірка падатиме на обробну дошку, і ви зможете пізніше зібрати її. Поверніть лайм і тріть нову область. Будьте обережні, щоб не натерти білу гірку частину, яка знаходиться під цедрою.