Яку воду замочувати горох для супу?

В якій воді потрібно замочувати? Горох необхідно замочувати тільки в холодній воді. Якщо ви заллєте його гарячою водою і залиште так на кілька годин, це призведе до закисання продукту і готове блюдо буде зіпсоване неприємним смаком бобових.

Чи потрібно горох замочувати на ніч?

Якщо ви зібралися варити горох – Замочіть його на ніч. Мінімум шість годин горох повинен полежати у чистій холодній воді. Але на дуже тривалий час замочувати не потрібно, інакше ваш горох, чого доброго, почне тинятися.

Як замочувати горох для супу швидко?

Якщо ви забули замочити горох перед приготуванням або у вас немає вільного часу на цю затяжну процедуру, розведіть в теплій воді 1/2 чайної ложки харчової соди, а в ній залиште замочуватися горох всього на 40-50 хвилин.

Як правильно підготувати горох до посадки?

Насіння, яке придатне для посіву, спочатку потрібно прогріти. Після чого їх замочити у воді із борною кислотою на 5 хвилин. Коли вони набухнуть, їх можна висадити у ґрунт. Вирощування гороху – Заняття нескладне.

Як правильно варити горох?

Очищений від сміття та промитий горох засипте в мультиварку і залийте водою в пропорції 1 : 2. Поставте режим «Гасіння» або «Каша» на 2 години, якщо горох попередньо не замочувався, і на 30-40 хвилин, якщо замочувався. За 10 хвилин до готовності посоліть горох і додайте в нього рослинне або вершкове масло.