Як заварювати гранатовий чай?

Як заварювати гранатовий чай з Туреччини Для цього береться чорний чи зелений чай і заварюється, його можна проварити любителям міцних та насичених напоїв. Для цього достатньо посудину довести кілька разів до кипіння. А після, у співвідношенні 1:1, додається підігрітий гранатовий сік.

Як заварити натуральний чай?

Чай з квіток граната На 1 чашку чаю беруть 1 ст. л. висушених пелюсток та листя. Сировину заливають окропом, настоюють 10-15 хв.

Як варити квіти граната?

Температуру води підбирайте відповідно до того, який чай лежить в основі. Доповнити напій можна цукром чи медом. Квітки граната також можна вживати окремо, для цього їх необхідно заливати окропом (90-95 градусів) та наполягати протягом 10-15 хвилин.

Як правильно заварювати турецький чай?

Перед додаванням окропу до спеціального чайника, який потрібен за всіма правилами, як заварювати турецький чай, У нього необхідно помістити 4 столові ложки чайної суміші. Під час заварювання протягом 10-12 хвилин його періодично помішують. Саме такий час потрібний для того, щоб напій приготувався.

Чим корисний гібіскус в чаї?

Гібіскус має сечогінний і проносний ефект, лінолева кислота знижує холестерин і попереджає появу бляшок на стінках судин. Також він бореться з бактеріями та вірусними інфекціями, тому чай особливо корисний в осінньо-зимовий період при застуді. Лимонна кислота підтримує імунітет.