Як зберегти натертий хрін?

Перекручений хрін Додайте оцет, буряковий сік, цукор або сіль за смаком. Розкладіть отриману суміш у банки та помістіть їх у холодильник. Зберегти хрін в домашніх умовах у такий спосіб можна на 3-5 місяців.

Як заварити хрін для пиття?

Один середніх розмірів корінь труть на дрібній тертці, заливають половиною літра окропу та дають охолонути. Кладають у хрін (набряклий, що збільшився в обсязі): сіль, цукор (2 ч. ложки) та укус (за смаком). Замість оцту можна використати лимонний сік.

Як правильно молоти хрін?

Корінь хрона помити та очистити. На отвір м'ясорубки, з якого виходитиме подрібнений хрінщільно зав'язати харчовий пакет. Пропустити корінь хрона через м'ясорубку. Хрін готовий до роботи.

Як настояти хрін на воді?

Натертим хріном наповнити пляшку до половини обсягу, залити якісною горілкою до верху, закупорити і наполягати протягом 12-15 днів у темному прохолодному місці. Процідити. Використовувати для розтирання при артритах, артрозах, остеохондрозі. Після застосування настоянки укутати хворе місце та полежати півгодини-годину.

Як довше зберегти хроніку?

Тара для зберігання хреновини

  1. Скляна ємність, яка може щільно закриватися, вважається найкращим варіантом. …
  2. Посуд під хроновину необхідно перед використанням добре знезаразити термічним або іншим зручним способом.
  3. Закривати баночки можна металевими чи тугими капроновими кришками.