Як обсмажити кедрові горішки?

Як смажити горіхи кедра? Кедрові горішки смажаться аналогічними способами. Викладіть їх на розігріту до середньої температури сковорідку тонким шаром та постійно перемішуйте дерев'яною ложкою. Вже за кілька хвилин вони стануть ідеально підсмаженими.

Як правильно сушити кедровий горіх у духовці?

Щоб якісно висушити ядерця грецького або кедрового горіханеобхідно очистити їх від шкаралупи. Потім промити їх під проточною водою, підсушити на серветці та невеликими порціями викладати на лист. Оптимальний температурний режим для сушіння – 200 градусів для грецьких та 120 – для кедрових ядерців.

Як запекти кедрові горішки?

Як приготувати "Кедрові горішки" Горішки промийте та переберіть. Викладіть горіхи на лист з пергаментним папером. Духовку розігрійте до 150 градусів. Запікайте кедрові горішки протягом 15 хвилин.

Як правильно гартувати горіхи в духовці?

Я роблю в духовці при температурі 120 градусів протягом 30 хвилин. Потім остуджувати до теплого стану і всипати в пакет і зав'язувати. Роблю це для того, щоб шкаралупа була м'якою.

Як правильно їсти кедрові горіхи?

Продукт додають до м'ясних, рибних страв. У салатах як приправа ядра надають смаку яскравість. Також їх їдять у подрібненому вигляді з медом, додають у соуси (наприклад, у знаменитий італійський песто). Крім того, горіхи добре поєднуються з жирними сирами, а ще з них роблять популярну кедрову настоянку.