Як правильно сушити сливи в Електросушарці?

На початковому етапі встановіть температуру 50 градусів і відправте піддон у електросушарку на 3,5 години. Якщо у вас багато фруктів, і ви використовуєте кілька піддонів, то після кожної години міняйте їх місцями. Коли мине зазначений час, необхідно дати сушінні повністю охолонути.

Чи можна сушити сливи в Електросушарці?

сушити сливи можна на сонці, в духовці та електросушарці; – висушені плоди повинні бути гнучкими, м'якими, пружними, але при натисканні не виділяти сік; – зберігайте сушені сливи у картонних коробках або паперових пакетах у сухому, прохолодному, темному місці.

Як правильно сушити чорнослив?

Перші 3-4 години сливи сушать при температурі 45-50 °, вже на цьому етапі їх шкірка зморщується. Потім підвищують температуру до 75-80°. Щоб отримати якісний чорнослив, рекомендується двічі-тричі в процесі сушіння робити перерви на 4-5 годин, охолоджуючи плоди. Інакше при швидкому нагріванні їх почне витікати сік.

Як правильно сушити сливи у сушарці?

0:265:33Suggested clip 59 secondsСім'я Бровченків. Як сушити сливи та абрикоси в сушарці. – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Як правильно сушити яблука у сушарці?

Нарізані часточки яблук розкласти тонким рівним шаром на піддони електросушарки. Важливо не укладати їх занадто щільно, щоб гаряче повітря могло вільно циркулювати між ними. Сушити потрібно при температурі 65-70 градусів приблизно 8-10 годин.