Як правильно сушити фрукти у духовці?

Сушіння врожаю в духовці Загальні правила сушіння – використання мінімальних температур – до 80 градусів. Щоб досягти жорсткої поверхні, починайте сушити при температурі 70-80 градусів, а досушуйте – при нижчій. Щоб поверхня зберегла м'якість – починайте з 40 градусів, а потім піднімайте вище.

Чи можна сушити фрукти на сонці?

Викладіть фрукти на лоток для сушіння, дотримуючись між ними відстань так, щоб шматочки не торкалися один одного. Встановіть над фруктами скло, щоб посилити дію сонця на плоди, але забезпечте достатньо простору над плодами для хорошої циркуляції повітря. Поставте піднос на сонце приблизно на 2-4 дні.

Як правильно сушити фрукти в Електросушарці?

Наріжте фрукти (Овочі) тонко, однаково, щоб сушилися швидко і рівномірно. Сушити краще під склом, щоб промені сонця сильніше вплинули на плоди.

Як сушити фрукти для чаю?

Необхідно помістити ягоди на решітку духовки та підтримувати температуру 60-65 °С. Можна також викласти ягоди на лист, застелений фольгою. Дверцята духовки треба відкрити, щоб виходила волога. Під час сушіння важливо стежити, щоб ягоди не підгоряли, не пересохли та не злиплися, помішуючи їх дерев'яною лопаткою.

Чи можна сушити фрукти у духовці?

Якщо немає часу возитися з сушінням природним способом, можна, можливо прискорити процес. Сушити можна також в духовці, електросушарці, аерогрилі, мікрохвильовій печі.