Деко застелити пекарським папером, викласти поверх підсушений кріп. І поставити в духовку на 40С на 2:00. Після, якщо кріп ще не підсушився, збільшити температуру до 70С. Обов'язково тримати стулку духовки відкритою.Jul 7, 2015

Як сушити зелень на зиму у духовці?

1:142:43Suggested clip 42 secondsСушка зелені в духовці – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Як правильно сушити зелень у духовці?

Деякі віддають перевагу сушити зелень у духовці: для цього її дрібно нарізають і викладають на лист. Сушать при температурі 35-40 ° С кілька годин. Готовність сушеної зелені визначають зазвичай навпомацки: при стиску вона повинна розсипатися, але не кришитися в потерть.

Як правильно сушити петрушку в духовці?

Для цього її розігрівають до температури 45-50 градусів. Зелень або коріння поміщають у духовку, і сушать при відкритих дверцятах близько 5 – 6 годин. Щоб заощадити час, зелену масу подрібнюють і викладають на деко тонким шаром. У такому вигляді петрушка може повністю просохнути за 1,5 – 2 години.

Як сушити кріп та петрушку на зиму?

2:073:27Suggested clip 60 secondsЯк сушити кріп у домашніх умовах. Заготівля на зимуYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Як у домашніх умовах сушити зелень?

Як сушити зелень на зиму в домашніх умовах Добре промийте, переберіть, викиньте мляві та жовті листки, і дрібно нарубайте, ну або залиште цілі гілки, підвішуйте та висушуйте пучками. Викладайте на паперові рушники та висушуйте в темному місці до готовності.