Як швидко сушити зелень?

1:232:31Suggested clip 61 secondsЯк висушити будь-яку зелень за 1-5 хвилин! . Колір і аромат … YouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Як сушити зелень, щоб зберегти колір?

Ще один спосіб сушіння кропу, якщо ви хочете зберегти зелень цілком. Необхідно зв'язати кріп пучками, і на нитці підвісити його в темному місці, що провітрюється, до готовності. Так гілочки (стебла) залишаться цілими. Пам'ятаємо, що на сонці ми не сушимо пучки, ховаємо їх там де темно, і є вентиляція!

Як правильно сушити зелень?

Можна, можливо сушити зелень не пучками, а дрібно нарубати і розкласти на чистому папері або сите шаром в 1,5 см. Деякі віддають перевагу сушити зелень у духовці: для цього її дрібно нарізають і викладають на лист. Сушать при температурі 35-40 ° С кілька годин.

Як правильно сушити петрушку в духовці?

Для цього її розігрівають до температури 45-50 градусів. Зелень або коріння поміщають у духовку, і сушать при відкритих дверцятах близько 5 – 6 годин. Щоб заощадити час, зелену масу подрібнюють і викладають на деко тонким шаром. У такому вигляді петрушка може повністю просохнути за 1,5 – 2 години.

Скільки часу сушити петрушку у сушарці?

Вимите (слідувало рецепту тільки в цьому) листя обсушило в першій сушарці, де центрифужка допомогла прибрати всю воду, а потім нарвала тонкими смужками і відправила в сушарку для овочів. Температуру встановила 45 градусів, за 3 години зелень була готова.