Скільки солі на 10 л води для капусти?
Не важливо якого обсягу ваша тара та скільки у ній капусти! Важливо залити її розсолом із розрахунку 350-400 грамів кам'яної. солі на 10 л води.
Як правильно квасити капусту в бочці?
1:494:08Suggested clip · 58 secondsКвашена капуста в бочці.Як квасити капусту … – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip
Скільки днів квасити капусту у бочці?
8. Перші 2-3 дні утримувати при t до +18 °C, потім перемістити у прохолодне місце. Готовність капусти залежить від об'єму: менший квасят при більш високих t і готова вона через 4-7 днів.
Чи можна солити капусту у пластиковій бочці?
капуста подібна до води за щільністю. Заквашування в пластиковій бочці має ряд відмінностей порівняно із заквашуванням у каструлі. 1. Використання кришки в бочці не дає поширюватися запаху капусти.
Скільки потрібно солі на 1 л води для квашення капусти?
Інгредієнти для «Квашена капуста»: Вода — 1 л Сіль – 2 ст. л. Цукор 1 ст.
Скільки солі класти у розсіл для капусти?
Скільки солі для засолювання капусти (На 1 кг) покласти?
- Отже, тут такі пропорції:
- У 1 столовій ложці вміщується 30 грамів солі (з гіркою), без гірки – 25 г.
- І в цьому джерелі ті самі пропорції:
- Тут, до речі, автор рекомендує квасити капусту, Навпаки, не в жіночі, а в чоловічі дні (понеділок, вівторок, четвер).
Скільки солі на 1 л води для квашення капусти?
Вода — 1 л Сіль – 2 ст. л. Цукор 1 ст.