Скільки солі на 10 л води для капусти?

Не важливо якого обсягу ваша тара та скільки у ній капусти! Важливо залити її розсолом із розрахунку 350-400 грамів кам'яної. солі на 10 л води.

Як правильно квасити капусту в бочці?

1:494:08Suggested clip · 58 secondsКвашена капуста в бочці.Як квасити капусту … – YouTubeYouTubeStart of suggested clipEnd of suggested clip

Скільки днів квасити капусту у бочці?

8. Перші 2-3 дні утримувати при t до +18 °C, потім перемістити у прохолодне місце. Готовність капусти залежить від об'єму: менший квасят при більш високих t і готова вона через 4-7 днів.

Чи можна солити капусту у пластиковій бочці?

капуста подібна до води за щільністю. Заквашування в пластиковій бочці має ряд відмінностей порівняно із заквашуванням у каструлі. 1. Використання кришки в бочці не дає поширюватися запаху капусти.

Скільки потрібно солі на 1 л води для квашення капусти?

Інгредієнти для «Квашена капуста»: Вода1 л Сіль – 2 ст. л. Цукор 1 ст.

Скільки солі класти у розсіл для капусти?

Скільки солі для засолювання капусти (На 1 кг) покласти?

  1. Отже, тут такі пропорції:
  2. У 1 столовій ложці вміщується 30 грамів солі (з гіркою), без гірки – 25 г.
  3. І в цьому джерелі ті самі пропорції:
  4. Тут, до речі, автор рекомендує квасити капусту, Навпаки, не в жіночі, а в чоловічі дні (понеділок, вівторок, четвер).

Скільки солі на 1 л води для квашення капусти?

Вода1 л Сіль – 2 ст. л. Цукор 1 ст.