Як правильно заварювати глоду в термосі?

Ягоди шипшини та глоду нормалізують роботу серцево-судинної системи. Якщо вам за 50, то ці плоди обов'язково мають бути на вашому столі. Покладіть у термос плоди шипшини, залийте окропом і залиште, не закриваючи, на 10 хвилин. Це важливо, так як на поверхні настою не утворюється плівка.

Як заварювати і пити ягоди глоду?

Близько 15 г (1 столова ложка) плодів завадять в емальований посуд, заливають 200 мл (1 склянка) гарячої кип'яченої води, закривають кришкою і настоюють на киплячій водяній бані 30 хв, охолоджують при кімнатній температурі протягом 10 хв, проціджують, .

Як правильно заварювати чай з глодом?

Глід помити, викласти у термос. Закип'ятити воду та залити ягоди, додати цукор. Залишити наполягати на 3-4 години. Можна пити як у розбавленому, так і не розбавленому вигляді.

Як правильно пити глід?

Спосіб застосування та дози. Приймають внутрішньо до їди. Дорослим рекомендується приймати по 20-30 крапель настойки, розведених в 1/4 склянки води, 3 десь у день. Дітям старше 12 років 3 десь у день по 10-15 крапель настойки, розведених 1/4 склянки води.

Кому не можна пити глід?

Зловживання ягодою може призвести до сонливості та порушенням серцевого ритму. Також варто відзначити, що чай із плодів глоду не можна вживати людям, що страждають від низького тиску, вагітним і жінкам, що годують. При передозуванні напою може виявитися нудота, мігрень і отруєння.