Як вичавити сік з яблук у домашніх умовах без соковитискача?

Дуже простий спосіб отримання соку без соковижималки: яблука, очищені від шкірки та насіння, ріжете на часточки та подрібнюєте у блендері. Отриману масу акуратно викладаєте на щільну тканину. Робите мішечок, зав'язуєте товстою ниткою або тасьмою.

Як розбавити сік із водою?

Тому добре, якщо сік буде розведений питною водою щодо 1:3, тобто одна частина соку та три частини води. Це дозволить знизити його агресивність та вбереже слизову оболонку травного тракту.

Як правильно розводити сік?

Правило №9: розбавляємо водою Багато лікарів радять все ж таки розбавляти соки мінеральною водою. Пропорція один до двох підходить майже всім фруктів і овочів. Виняток – буряковий сік, його можна розбавляти 1 до 5, особливо людям із проблемами у сфері шлунка.

Як виходить сік?

Сік – Рідкий харчовий продукт, отриманий в результаті віджиму їстівних стиглих плодів овочевих або фруктових культур. Сік популярний практично у всіх країнах світу. Найбільш поширені соки, вичавлені з їстівних плодів доброякісних, стиглих фруктів та овочів.

Як вичавити сік за допомогою блендера?

Щоб приготувати сік за допомогою блендераЗасипте в чашу всі інгредієнти. Перемішайте їх, щоб вийшло однорідне пюре (якщо воно буде надто густим, додайте трохи води). Після того як ви розмеле всі інгредієнти так, щоб не залишилося великих грудок, перелийте пюре в марлю або дрібне сито.