Як їсти лісовий горіх?
Сушити фундук можна в шкірці або очистити ядра від шкаралупи. Обидва варіанти хороші, і горіхи зберігаються однаково добре. У шкірці фундук можна сушити на сонці, або у духовці. Духовку слід прогріти до +120 градусів, розсипати на лист горіха, і з відкритими дверцятами прогріти їх протягом 5-6 годин.
Чи можна їсти лісовий горіх?
Вуглеводів у фундуку небагато, тому навіть високий вміст жиру не робить їх забороненим продуктом для тих, хто стежить за фігурою. горіхи у розумних кількостях можна, можливо є практично всім. У ядрах горіхів містяться всі 20 необхідних нам амінокислот, вітаміни – А, С, Е, РР, групи В.
Які лісові горіхи?
Лісовий горіх — горіх кожного з 20 видів чагарника (рідше дерева) роду Ліщина (Corylus) сімейства Березові (Betulaceae), у тому числі ліщини звичайної (Corylus avellana) та ліщини великої (Corylus maxima).
Яка користь від лісових горіхів?
В лісовому горіху багато білка, необхідного для побудови своїх клітин організму. Чимало у фундуку та вітамінів В1, В2, С, Е; а також мінеральних речовин: калію, заліза, кобальту, фосфору, кальцію, цинку.
Як правильно сушити лісовий горіх?
Сушити фундук можна в шкірці або очистити ядра від шкаралупи. Обидва варіанти хороші, і горіхи зберігаються однаково добре. У шкірці фундук можна сушити на сонці, або у духовці. Духовку слід прогріти до +120 градусів, розсипати на лист горіха, і з відкритими дверцятами прогріти їх протягом 5-6 годин.