Як можна використовувати стрілки від часнику?

Найпростіший рецепт – додавати ніжні часникові стрілки у салати чи супи. Можна гасити з часниковими стрілками м'ясо, реберця, курячі стегенця, печінку, додаючи за 10-15 хвилин до кінця приготування. Але найчастіше садівники просто обсмажують часникові стрілки: достатньо 5-6 хвилин смажити на несильному вогні

Як називаються мариновані стрілки часнику?

Як не дивно, на ринках консервовані стрілки часнику чомусь завзято називають "черемший".

Чим корисні часникові стрілки?

Стрілки, як і весь часник – криниця вітамінів, містить багато вітаміну С, вітаміни А, В1, В2, Е, РР, мікроелементів, мабуть, має більше, ніж будь-яка зелень: хлор, натрій, сірка, калій та кальцій, фосфор, магній, марганець та мідь, германій , молібден, кобальт та цирконій, ванадій, титан, селен та свинець.

Чи можна заморозити стрілки часнику?

Заморожені часникові стрілки можна, можливо зберігати дуже довго. У чистому вигляді без добавок – 8 місяців, з вершковим чи оливковою олією – 6 місяців. Температура має бути -18 градусів. Використовувати часникові стрілки можна, можливо не розморожуючи заготівлю.

Як приготувати настій від шкідників?

Щоб зробити настійЗалийте відром води 150 г лушпиння і сухого листя часнику, настоюйте добу, а потім процідіть. Застосовуйте відразу – обприскуйте рослини, які потрібно позбавити таких шкідниківяк павутинний кліщ і попелиці.